ContexT

Zonder gesprek geen oplossing

Partners

Samen sterker

Als ‘eenvrouwszaak’ is Context zeer flexibel. Persoonlijk maatwerk staat voorop. Onder het mom van ‘samen sterker’, zoekt Miriam Meertens bij grotere projecten samenwerking met collega’s die vanuit hun specialisatie mede invulling kunnen geven aan het traject. Hiertoe heeft Miriam Meertens een uitgebreid netwerk, zodat aan elke vraag, klein én groot, optimaal kan worden beantwoord.

Miriam Meertens is A&O kerndeskundige bij verschillende regionale arbodiensten:

DPSO Arbozorg

Conceb Arbo en Verzuim

Healthcare arbodienstverlening

Werk-Vitaal

Miriam Meertens is lid van de Beroepsvereniging voor Arbeids- en Organisatiedeskundigen, en is gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige. Het register van de gecertificeerde kerndeskundigen is te vinden op de website van Hobéon SKO.
www.hobeon.nl

Context werkt samen met:

Branches

Context heeft in de afgelopen 10 jaar voor vele verschillende klanten mogen werken. In de non-profit sector zijn dat opdrachtgevers uit de thuiszorg, ouderenzorg, jeugdzorg, verschillende gemeentelijke overheden in Zuid-Limburg en onderwijsstichtingen. In de commerciële sector heeft Context opdrachten uitgevoerd voor kleinere en middelgrote MKB bedrijven o.a. een regionaal transportbedrijf, een bedrijf in de staalindustrie en een sanitair- fabrikant.